Politika privatnosti

Dobro došli na stranicu Kulturne udruge Fotopoetika.

Ova internetska stranica koristi kolačiće. Klikom na „prihvati sve“ pristajete na korištenje svih vrsta kolačića, uključujući onu koja nije bitna za funkcioniranje internetske stranice, kao što su funkcionalni kolačići, marketinški kolačići i analitički kolačići. To nam omogućuje da poboljšamo vaše iskustvo pregledavanja, analiziramo korištenje naših stranica i poboljšamo našu marketinšku strategiju.

Zaštita osobnih podataka

Ova stranica prikuplja osobne podatke kupaca samo u mjeri nužnoj za ispunjenje svoje obveze, za unapređenje odnosa s kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu. Fotopoetika se obvezuje štititi osobne podatke kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka kupca osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke kupaca.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Kupac u svakome trenutku može pisanim putem zatražiti trajnu ili privremenu zabranu korištenja svojih osobnih podataka.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Osobni podaci su informacije pomoću kojih Vas se može identificirati kao pojedinca, kao što su Vaše ime i prezime, adresa, email adresa, online identifikatori (IP adresa, cookies), interesi, uzorci ponašanja na internetu i informacije koje se tiču isključivo Vas kao pojedinca. Osobne podatke prikupljamo dok koristite ovu internetsku stranicu, ispunjavanjem kontakt obrasca i pomoću kolačića.

Za što koristimo osobne podatke?

Vaše osobne podatke koje prikupljamo dok koristite ovu stranicu koristimo u svrhu komunikacije vezano za Vaš upit, da poboljšamo Vaše iskustvo korištenja stranice te za dogovor i pružanje naših usluga. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama.

Pristup podacima

U svakom trenutku imate pravo zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka.

Kontakt

Za sva pitanja i obavijesti kontaktirajte nas na fotopoetika@gmail.com ili na broj +385 98 941 6055